Poznam fana Anime

• Autor wątku Ichigo_Bleach
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
KapitanCzarnyYT

KapitanCzarnyYT

Member
Nie przesadzaj. Przyznaje że Kot i Rzelek bywają mało tolerancyjni ale większość nie ma problemów o to że się wtrąciłeś. Co najwyżej mogą z tobą polemizować ale to nic złego bo przecież po to to miejsce istnieje.
śmieszne. psujecie mi zabawę. chciałem trochę zasiać małe kłamstwo by rosło i siało zamęt. zniszczyłem tak ugraja swego czasu. A byłem tam adminem. Ach piękna zabawa.
A tak poważnie to mi to lotto. Po prostu na czacie widze prawie te same gęby i dla obcego wydaje się jakby to grupa znajmych na imprezie którzy maja gdzieś reszte na imprezie.
Ja nie wiem. Normalnie rozmawiam sobie z ludźmi, a później wszyscy są obrażeni jak się z nimi nie zgadzam. Albo mówią bez sensu. Ja serdecznie zapraszam na czat.
Tak. Ty(hahhahahahaha) Normalnie(Spadłem z krzesła) xD
Cześć wszystkim też jestem tu nowa z przyjemnością pogadam o anime czy o czym kolwiek 😁
tak czy siak można tu pogadać o wszystkim. Niektórzy nawet leczą swoje odchyły tutaj inni spełniają swoje fetysze. Ale jak widzisz są takie osobistości ze "SZLACHTY" np. hannto, kot czy ja którzy lubią sobie pocisnąć w przyjacielskim duchu. Przed tym ostrzegałem. Nie każdy to zaakceptuje a już jednostkowo ktoś dołączy do tego festiwalu onanistów

Hannto

Hannto

Active member
śmieszne. psujecie mi zabawę. chciałem trochę zasiać małe kłamstwo by rosło i siało zamęt. zniszczyłem tak ugraja swego czasu. A byłem tam adminem. Ach piękna zabawa.
A tak poważnie to mi to lotto. Po prostu na czacie widze prawie te same gęby i dla obcego wydaje się jakby to grupa znajmych na imprezie którzy maja gdzieś reszte na imprezie.

Tak. Ty(hahhahahahaha) Normalnie(Spadłem z krzesła) xD

tak czy siak można tu pogadać o wszystkim. Niektórzy nawet leczą swoje odchyły tutaj inni spełniają swoje fetysze. Ale jak widzisz są takie osobistości ze "SZLACHTY" np. hannto, kot czy ja którzy lubią sobie pocisnąć w przyjacielskim duchu. Przed tym ostrzegałem. Nie każdy to zaakceptuje a już jednostkowo ktoś dołączy do tego festiwalu onanistów
oj panie ja to raczej jestem mocno zubożałą "szlachtą" ;p

Top Bottom