Piwko i ewentualnie inne.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Maru

Maru

New member
z Wódki Finlandia jest najlepszaaaa
a z piwa to Żuby,Żywiec i te smakowe samersbi jak juz koniecznie musze piwo pic XD
#TEAMCYDR

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Wszystkie laggery z dużych browarów smakują podobnie… i nie perła, łomża czy kasztelan, to już nie są craftowe piwa :D
Z ostatnich jakiś tam wynalazków co piłem w barze to bardzo posmakowały mi piwska z “Chmielarza” zarówno lagger jak i apa, polecam…
W Poznaniu na bank Thonet, Rock Garaż, Piwna Stopa i Miasto, mają w ofercie.
Wódkę akceptuję tylko w formie wsciekłych psów XD, na shoty wole Red Stag, lub Jaggerka ;-)

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Z piwek to najbardziej lubię Tyskie, jeżeli chodzi o wódkę to nie mam faworyta bo wolę whiskey, ewentualnie rum. Najważniejsze to wiedzieć kiedy przestać.

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Muszę się pochwalić, że ostatnio robię swoje piwo i “wino”, a efekty tego są naprawdę zacne. Piwa moje co prawda mają tendencję do szybkiego się psucia i mocnego drożdżowego posmaku, ale bym spokojnie stawiał je obok sklepowych piw za 4-6zł zależnie od warki. Najważniejszą zaletą domowego piwa jest jego cena, obecnie coś koło 79 gr za jedno piwo, a do tego po prostu sobie nalewa je z kega, więc niebo na ziemi. Polecam się zapoznać z domowym browarnictwem, jest to trochę trudne i pracochłonne, a jednocześnie trzeba uwarzyć całą warkę, czyli 20L piwa + koszt początkowy, ale jak się to policzy, to nawet pierwsza warka spokojnie się zwraca licząc do tyskiego, czy innego “piwa”.

Plazma

Plazma

New member
Obecnie to szukam mieszkania na domówkę, bo nagle zostałem bez. Jeśli znów się dorobię swojego konta, to dam znać i wstępnie zapraszam wszystkich. (ale kiedy to będzie, w przyszłości jakiejś)

Hannto

Hannto

Active member
Co prawda pić nie mogę, ale za to potrafię pędzić bimber bez aparatury (garnek 30l z pokrywką i miska w zupełności wystarczą).

Top Bottom