Organizacja mafii

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Mi pasuje jak najbardziej :), tylko mała sugestia by zbyt wcześnie nie kończyć faz dnia, bo ja np pracuje od 8 do 16, chodzi o to bym zdążył sobie pograć z wami xD

EDIT - Teraz zorientowałem się, że zapisy były w złym dziale :D, ten miał służyć do zapisywanie się na prowadzanie mafii xD

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Ups, pszypał xD
Spoko Bajciu, jestem do dogadania i rozumiem takie sprawy jak praca, itd ;)

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Nie wyrobię się do 20, więc start o 21. Przepraszam, siła wyższa :)

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Misie kolorowe, chciałabym wskrzesić naszą najlepszą forumową zabawę. Mogę pójść na pierwszy ogień z organizacją pierwszej po tak długim czasie mafii, ale potrzebni też są inni gracze, którzy chcieliby prowadzić swoje rozgrywki (tak, ja też chcę sobie móc pograć, a nie tylko tworzyć te mafie), Stąd rodzi się pytanie, czy jesteście wstępnie chętni na ożywienie tego działu? Czy znajdą się osoby, które będą chętne na pisanie własnych mafii?

Załączam ankietę i liczę na podpowiedzi. Czekam też na odpowiedzi w tym wątku.
  • Tak, wstępnie jestem chętny/a na prowadzenie mafii.
  • Nie, chcę tylko grać.
0 głosujących

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Nie da się zaznaczyć obu odpowiedzi w ankiecie. Z chęcią zagram, ale poprowadzić też pewnie w końcu się zdecyduję (grasz u mnie w Warhammera, nie narzekaj xD). Więc jestem na tak 😎

Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Właśnie dlatego, że gram u Ciebie w Warhammera to aż się boję :D Ale fajnie, że jest ktoś, kto ma jakąś chęć poprowadzenia mafii.

hanler

hanler

New member
Ja jestem dobrym Mistrzem Gry, przepraszam bardzo. Ale w sumie mam kilka pomysłów na nietypowe mafie, więc szkoda byłoby nie wykorzystać. W sumie w zależności od tego, kiedy byśmy zaczynali, mógłbym i ja pierwszą poprowadzić :D

Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Myślę, że jak chcesz zacząć prowadzić swoją, to nic nie stoi na przeszkodzie byś był pierwszy. Kwestia dogadania się.

Daję nową ankietę, bo tamta jest jakaś zepsuta!

Jak z Waszymi chęciami do prowadzenia mafii?
  • Tak, wstępnie jestem chętny/a na prowadzenie mafii.
  • Nie, chcę tylko grać.
0 głosujących

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Powiem tak, nie mogę zacząć od razu, ale też nie mogę zacząć zbyt późno, więc termin za jakieś 2 tygodnie byłby tym najwcześniejszym możliwym ;) To już tam się dogadamy, kto będzie pierwszy

Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Nie no, ja też nie planowałam organizacji za 3 dni na przykład. Też jakieś 2 tygodnie potrzebowałam.

agellow

agellow

New member
Mógłbym poprowadzić, ale wolałbym najpierw zagrać żeby ogarnąć co i jak.

Top Bottom