Na jakich stronach oglądać/ściągać anime?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Jyuukki

Jyuukki

New member
Najczęściej na Shinden, jak jest, to na YT, a w ostateczności na CDA.

yoh

yoh

New member
Zazwyczaj oglądam z angielskimi napisami, jednak jeżeli wam to nie przeszkadza to zdecydowanie mogę polecić animekisa.tv („• ᴗ •„).

Jack Daniels

Jack Daniels

Well-known member
Oglądam codziennie na ogladajanime.pl - najlepsza stronka ever. Mają właściwie wszystko co lubię, poza kilkoma totalnie nieznanymi, hipsterskimi tytułami sprzed lat. Nigdy mnie nie zawiedli. Świetna struktura podobnych wyszukiwań. Playery z cda.pl na ogół, a 10 razy mniej reklam. Nie laguje, nie sra na człeka serią reklam dziwek z okolicy, jak na innych stronkach - gdzie zanim odpalisz epek, to musisz 116 razy kliknąć krzyżyk okna reklamowego, z których 58 przerzuca na inną stronę w nowej zakładce. Polecam!

Sporadycznie na cda.pl - mają duże zasoby, ale mają też posraną strukturę podobnych wyszukiwań i w kij reklam, a jak się zaloguję po zapłaceniu danymi osobowymi za brak reklam to laguje jak cholera.

W odwodzie mam desu-online. Nawet spoko.

Jeśli nie mam napisów po polsku, lub lektora, to w ostateczności odpalam z angielskimi napisami, ale nie lubię, bo i tak wolno czytam po polsku i gapię na napisy zamiast film. Z japońskiego nawet sporo rozumiem, jednak "moja kochać twoja daisuki desu, gdy twoja kochać inna! Nande yo!?" i "Temeeee! Moja miecz być większa niż twoja katana! Shineeeee!" to wciąż za mało by pojąć sens tych wszystkich wspaniałych historii ;)

A jeśli z amerykanckim dabingem (który jakością IMO jest na prawdę dobry), to po wyłączeniu wszystkich reklam Grażyn, Danuś, Andżelik i Elwir da się sporo obejrzeć na gogoanime.

No i na kranczi.

zaisty

zaisty

New member
Ja osobiście wolę mieć na dysku tytuły które chcę zobaczyć i które cenię sobie.
Pobieram z nyaa.si lub z fansuberskich stron. A napisy z animesub.info.

Top Bottom