Mocno amatorskie kawałki

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Artystyk

Artystyk

New member
Hej!
Jako że dziś mam wyjątkowo czas z którym nie wiem za bardzo, co zrobić, to może opublikuję jakiś utwór? Wiem że rzadko się słucha speedcoru i podobnych, więc tym razem Wam daruję 😆

Historia o własnym świecie marzeń i wyobrażeń, który zaczął się coraz bardziej odcinać od rzeczywistości. Coś jak budowa fundamentów pod więzienie, tyle że niechcący blokujesz się w środku
I żyli długo i szczęśliwie (w wyobraźni)

Przepraszam za fałszowanie, jak przeszkadza to można wyciszyć 😃 ewentualnie zostawić łapkę w dół, a można, jeszcze jak!

Może przynudzam, niemniej w przyszłości przydałby się jakiś dodatkowy wokal 😉 szukałem wśród paru znajomych, ale żaden z kontaktów nie okazał się owocny - ech, czemu sam nie mam pięknego, kobiecego głosu…

znaczy ten 😃 rozmarzyłem się; ciężko robić za jednoosobową armię, mam niby domowe ministudio, ale wszystkiego trenować się nie da

…a może ktoś ma coś od siebie? Ze swojego studia?

Jack Daniels

Jack Daniels

Well-known member
To może też się trochę odsłonię.
Niedawno (sierpień 2022) zacząłem komponować i nagrywać w stylu synthwave, retrowave i retro-electro, w domowym studio na syntezatorach. Laptopa używam jedynie do rejestracji ścieżek, ustawienia panoramy i poziomów głośności i delikatnego miksu (parę lat zajmowałem się realizacją nagrań dźwiękowych). Nagrywam wszystko na żywca z paluchów, to też wybaczcie nietrafienia w metronom (powiedział perkusista :LOL:).
Przez lata rżnąłem na perkusji metal (death, sweedish melodic) , artrocka, rocka, emocore. Kocham każdą muzykę z wyłączeniem diskopolo (a tfu żesz twoja...). Noooo doooobra dooooobra! Wyjątkiem jest "Weselny pyton" Sławomira ;) Ale na tym koniec. Gram na rożnych instrumentach od 8 roku życia. Zacząłem od klawiszy i dziś wracam do korzeni. Postanowiłem w swojej twórczości połączyć obie swoje pasje i miłości - muzykę i anime.

Psychotronic Romance - Falling in love again
https://soundcloud.com/psychotronic-romance%2Fpsychotronic-romance-falling-in-love-again

Hannto

Hannto

Active member
Od razu powiem że nie ma sensu przejmować się za bardzo tym co piszę bo żaden ze mnie specjalista. Jednak choć uważam że oba twoje kawałki są dobre to brakuje mi w nich trochę czegoś w rodzaju przełamania jednostajności. Owszem w tym drugim jest na koniec całkiem porządne podsumowanie, ale mimo to mam podobne odczucie jak przy podkładzie muzycznym pod stream. I jeszcze raz podkreślam że to po prostu moje osobiste odczucia i nie jestem żadnym specjalistą więc nie ma sensu jakoś się tym przejmować.

Jack Daniels

Jack Daniels

Well-known member
Nie ma cenniejszej rady niż od odbiorcy :) Specjaliści nie patrzą i nie słuchają duchem tylko uchem ;) Biorę do serducha to co piszesz. Bardzo ciekawa perspektywa. Dziękuję :)

Hannto

Hannto

Active member
Nie ma cenniejszej rady niż od odbiorcy :) Specjaliści nie patrzą i nie słuchają duchem tylko uchem ;) Biorę do serducha to co piszesz. Bardzo ciekawa perspektywa. Dziękuję :)
Skoro tak uważasz to pozostaje mi się cieszyć że moja opinia ci się przydała.

Kot

Kot

Active member
Bardziej podoba mi się to drugie niż to pierwsze. Pod koniec pierwszego jest powrót takiego "dyyyn dyyyyn", po przerwie i to wtedy jakoś dziwne jest.

@Jack Daniels
W ogóle to walić soundclouda, jak ja nie lubię jak tam nie ma osobnego ustawienia głośności, tylko na pełnej piździe zawsze

====
W ogóle temat Artystyka [*]

Jack Daniels

Jack Daniels

Well-known member
@Kot

No wiem, gomenasai! Czasem Admini golą klatę za wstawianie nowych topiców kiedy już jest jeden na podobny temat.

Kot

Kot

Active member
@Kot

No wiem, gomenasai! Czasem Admini golą klatę za wstawianie nowych topiców kiedy już jest jeden na podobny temat.
Nie, chodzi o to, że Artystyka jeszcze widziałam jak był aktywny, a teraz tylko zostały stare tematy. Ale ja jestem tu krótko.

Top Bottom